Etusivu Saddlebredit Islanninhevoset Kasvatus Kilpailut


Tervetuloa!

Pientalli Tindra, karvaisten tölttimopojen ja ylväiden joutsenkaulojen luvattu maa ja säänkestävien ratsastajien koti.
Tervetuloa askellajihevosten maille, ne tietävät että olet tullut ja ovat aivan varmasti sinua vastassa.

Tindra on vaatimaton tallikokonaisuus kaukana muusta maailmasta. Kymmenen kilometriä kaupungin keskustasta sattumanvaraiselle tai säännölliselle kävijälle avautuu idyllinen hevosparatiisi, vaellus- ja siitostoiminnastaan tunnettu hevostalli. Olemme sijoitettu Suomeen, korkealle pohjoiseen, jossa porot vaeltavat ja metsää on silmänkantamattomiin.
Tontillamme seisovat tummanvihreät puurakennukset - kaksi tallirakennusta ja omakotitalo. Vanhempi tallirakennus kattaa kuusi karsinaa ja kaiken muunkin tarpeellisen, toinen uudempi rakennus on myös kuuden karsinan talli ja lähes identtinen edeltäjänsä kanssa. Omistajan talo on pieni ja käy enemmän mökistä, sen täyttävät pirteä tallinomistaja siskonsa ja kolmen koiransa kanssa. Tallin alueella on myös kaksi isoa laidunta, jonne tulee kesäisin muidenkin omistajien hevosia ja neljä isoa ruohotarhaa. Ratsastuspohjina käyvät nummet ja niityt, kuten myös laaja polkuverkosto metsissämme.

Tindran taru alkoi jo kauan sitten. Talli pyhitettiin islanninhevosille monet vuodet, kunnes se vuonna 2013 sai ensimmäisen american saddlebred-oriinsa. Siitä lähti lajin nousu tallissa ja nyt omistamme jo kaksi tammaa kantaoriimme kera. Kasvatus on laajentunut ja olemmekin vuosien aikana kasvattaneet lähes kymmenen kasvattia. Talli on saanut kohtalokseen toimia vuosien saatossa hyvin satunnaisesti ja vaihtelevissa olosuhteissa. Viimeaikoina talli on kärsinyt omistajan ajanpuutteesta useaan otteeseen mutta olemme jälleen palanneet uudella kokoonpanolla ja uudella puhdilla. Toivotamme kaikille hyvää uutta vuotta, olkoon se kullekin tuottoisa ja positiivinen yllätyksineen!Suviterveiset, Sarpa ja silkkiturvat
VRL-11415, HCT, virtuaalisarpa@gmail.com


Olemme VRL:n tallilistalla, anna äänesi, jos pidit!

Kirjoita vieraskirjaamme tervehdyksesi tai ota yhteyttä!

Anna rapsutuksia uudelle tallikoirallemme Samulle!


Viimeisin päivitys:
22.06.2014 - Hevoset ja omistaja ovat kesälaitumilla, nähdään syksyllä uusin tölttikuvioin!

Issikkakasvattajia ja -talleja
Tvistur Icelandics
Ljóma
Freistingar
Dáltur
Gremja
Myllavík

Muita sivustoja
ARJ virtuaalinen askellajiratsastusjaos
ARJ Laatuarvostelu
VRL virtuaalinen ratsastajainliitto© Tindra 2014 ellei toisin mainita
virtuaalitalli / virtuaalihevonen
Taustakuva © Shaun Anyi / Muut kuvat © vie kursori kuvan päälle