NERIAN EEMIL
Perustiedot | Sukutaulu | Jälkeläiset | Kilpailut | Päiväkirja
 i. Kapoeira
  sph, KTK-II 71p., YLA1, AB
 ii. Loiston Hallava
  sh, KTK-II, VIR MVA Ch
 iii. Hallusinaatio
  sh, KTK-III, VIR MVA Ch
 iie. Vauhdin-Likka
  sh
 ie. Keinukallion Katseenvangitsija
  sph, KTK-I, VIR MVA Ch
 iei. Viljansivun Haavekuva
  sh
 iee. Kuujärven Emmätiä
  sph
 e. Syreenin Quuluisa
  sph
 ei. FNS Huijaus
  sph, KTK-II, VIR MVA Ch
 eii. Kuujärven Lentävä Lähtö
  sh, KTK-III, VIR MVA Ch, YLA1
 eie. Kuujärven Hipihii
  sph
 ee. Virvatulen Virsukka
  sph
 eei. Aatteen Onni
  sph
 eee. R.I Minttukaramelli
  sph

Kapoeira (tprt, 143 cm) on komea, suklaanrautias suomenpienhevosori. Se on kouluratsastuspainotteinen, taitaa koulua Vaativaan B:hen asti ja on monet kilpailut kisannut hienosti menestyen. Se on lisäksi palkittu yleislaatuarvostelussa ensimmäisellä palkinnolla, 148 pisteellä. Kapoeira on jättänyt monet hienot jälkeläiset ja se on hyvä periyttäjä. Se onkin jälkeläisarvostelussa palkittu jälkeläisluokka AB:lla. Kapoeira omistaa upean ulkomuodon, josta sitä on kiitelty monet kerrat.

Loiston Hallava (tprt, 150 cm) polveutuu upeasta suvusta, suoraan suomenpienhevosori Hallusinaatiosta, joka lukeutuu virtuaalimaailman tunnetuimpiin suomenhevosiin. Loiston Hallava onkin paljon perinyt isältään, komean ulkomuotonsa muun muassa. Loiston Hallava toimi aikoinaan monitoimiratsuna, kilpaillen pääasiassa koulua VaB-luokissa ja rataesteitä 120 cm -luokissa, eikä aivan menestyksettä. Sille on myönnetty Virtuaalimuotovalio ja Champion -arvonimet, se on kantakirjattu II-palkinnolla ja palkittu yleislaatuarvostelussa toisella palkinnolla, 137 pisteellä. Loiston Hallava on poikansa tapaan loistava periyttäjä, ja sille onkin myönnetty jälkeläisluokka A -palkinto.

Keinukallion Katseenvangitsija (rt, 142 cm) on virtuaalimaailmassa hyvin tunnetun siittolan Keinukallion Ponitallin kasvatteja. Se on paljon saavuttanut suomenpienhevostamma, pääasiassa esteillä ja koulussa kilpaillut, hyvällä menestyksellä. Se polveutuu upeasta, vanhan kantaisesta suvusta, emänisänä sillä on mm. VIR MVA Ch. Kulkurin Valssi KTK-III. Keinukallion Katseenvangitsijan rakenne hipoo täydellisyyttä, sen voi todellakin sanoa edustavan suomenhevosten aatelia. Se on mm. kantakirjattu I-palkinnolla huippupistein, ja sille on myönnetty VIR MVA Ch. -arvonimi.

Syreenin Quuluisa (trt, 147 cm) on hieman tuntemattomampi suomenpienhevostamma, vaikka se polveutuukin tunnetusta suvusta. Syreenin Quuluisa toimi elinaikoinaan monitoimiratsuna, kilpaillen pääasiassa rataesteillä n. 90 cm -luokkia ja kouluratsastuksessa Helppoja luokkia. Muutamat kenttäkilpailutkin sen kanssa käytiin ja menestyttiinkin loistavasti. Näyttelyjen saralla ei Syreenin Quuluisaa paljonkaan tavattu. Yhden irtoSERTin se pokkasi NJ-näyttelyistä. Jälkeläisiä tamma jätti aika liudan, yksi toisistaan hienompia.

FNS Huijaus (trt) on yksi lukuisista erittäin tunnetun ja suositun (ja nyt jo aikansa eläneen) suomenhevoskasvattaja Fanononén kasvateista. FNS Huijauksen omisti melkein sen koko elinajan Lunavallen Tanja, joka kävi läpi hevosensa kanssa hyvin monet kilpailut pääasiassa kouluratsastuksen saralla, hienosti sijoituksia keräillen. FNS Huijaus omisti komean ulkomuodon, se saavutti paljon näyttelyissä ja sitä kehuttiin. Se kantakirjattiin virtuaaliseen suomenhevoskantakirjaan toisella palkinnolla, ja myöhemmin sille myönnettiin Virtuaalimuotovalio ja Champion -arvonimet.

Virvatulen Virsukka (rt, 141 cm) on myös yhden aikoinaan hyvinkin tunnetun suomenhevoskasvattaja Virvatulen Kartanon kasvatteja. Se on kouluratsastuspainotteinen ja se taitaa Vaativan B:n kiemuroita. Kilpaillut se on kuitenkin pääasiassa Helppo A -luokkia ja esteillä 100 cm. Virvatulen Virsukka polveutuu mielenkiintoisesta suvusta, mm. emänä sillä on Pilvijoen kasvatti R.I. Minttukaramelli. Kummempaa menestystä Virvatulen Virsukka ei ole elämänsä aikana saavuttanut.
virtuaalihevonen / a sim game horse