f Nerian - Virtuaalitalli

Uutiset 2015

Uutiset 2014

Uutiset 2013

Taas kolme ponia kantakirjaan

Vuosi on ollut valtavan kiva kantakirjaustilaisuuksien osalta. Ponikantakirja on pysynyt ihailtavan aktiivisena, ja mekin on ponejamme saatu kantakirjaan oikein mukavasti. Viimeksi kantakirjaan merkittiin II palkinnolla nuoret orimme Nerian Brambleclaw (kuvassa) ja Nerian Dartmouth. Tamma Nerian Blue Sapphire palkittiin III palkinnolla.

Vuoden ensimmäinen varsa

Poniniemen Miss Piona varsoi helmikuun lopulla ensimmäisensä. Orivarsa on samalla Nerianin tämän vuoden ensimmäinen kasvatti. Varsan isä on Bronzethor Fleur, joten lopultakin saatiin jatkoa Doc Holliday -isälinjalle. Varsan osalle on paljon odotuksia, joten toivokaamme että pienokainen kasvaa komeaksi ja vahvaksi nyffioriksi.

Lepää rauhassa, Misty

Fame's Miss Mistyque eli tamma joka paremmin vain Mistyna tunnettiin, löytyi aamulla karsinastaan kuolleena. Pieni ja arka tamma oli koko tallin väelle kovin rakas ja monen suojatti ja lempilapsi. Mistylla oli ikää jo 26 vuotta, ja sen elämä oli täynnä iloa, tapahtumia ja menestystä. Mistyn varsoista Pentu ja Bambi asuvat Nerianissa ja jatkavat emänsä kavionjälkiä esteillä kilpaillen ja tallilaisten päiviä piristäen. Mistyn muistosivut »

Kolme ponia kantakirjaan

Nyt on täytynyt olla tyytyväinen ponikantakirjaan, joka on viime aikoina järjestänyt ruuhkautuneiden varsinaisten tilaisuuksien lisäksi myös ylimääräisiä ktk-tilaisuuksia. Näihin on otettu mukaan runsaasti väkeä, ja niinpä mekin viimeksi mahduttiin mukaan peräti kolmen ponin voimin. Komea Nerian Mad Hatter (kuvassa) palkittiin II palkinnolla ja kaksi tammaa, Riihen Shanelle sekä nuori Carusos Chauncy, III palkinnoilla. Mahtavaa!

Kaksi uutta ykköspalkintoa

Lokakuun KRJ:n laatuarvostelutilaisuuteen talliltamme matkasivat ori Bronzethor Fleur ja tamma Väinölän Emmelie. Molempien menestystä kohtaan oli isot odotukset, sillä kummallakin on upea koulusuku. Ykköspalkinnothan sieltä tulivat, Bronzelle 103,3 pisteellä ja Emmylle 104,5 pisteellä. Onnittelut poneille!

Kouluponit Inkeri ja Sugar palkittiin

Maaliskuun KRJ:n laatuarvostelussa kaksi nerianilaista tammaa palkittiin hienoilla palkinnoilla. Nerian Gold sai ansaitun I palkinnon. Gold eli Inkeri on kasvattini jo toisessa polvessa, ja sillä on hieno KRJ-palkittu suku. Tuontitamma Seakiln Sugary Lips (kuvassa) sai mukavan II palkinnon (vain kahden pisteen päässä ensimmäisestä!)

Prima kantakirjaan

Helmikuun tilaisuudessa Poniniemen Prima Averil kantakirjattiin III palkinnolla. Pisteitä Primalle kertyi 66. Samassa tilaisuudessa palkittiin kaksi kasvattiani, Poniniemessä asuva suurenmoinen Nerian Hazelbeth (kuvassa) sekä Mariellan omistama "pikkumusta" Nerian Blackbird. Onnittelut myös kasvateille ja niiden omistajille!

Dillelle KRJ-palkinto

Nerian Dun Dillon -ruuna oli ainoa nerianilainen KRJ:n helmikuun laatuarvostelutilaisuudessa 15.02.2014. Dille sai mukavan II palkinnon (95,5 pisteellä). Seuraavaan tilaisuuteen meiltä on ilmoitettu tammat Inkeri ja Sugar.

Useita tammoja kisaeläkkeelle

Kourallinen tammoja kilpailee vielä helmikuun alussa viimeiset kilpailunsa ja jää sitten ansaitulle kisaeläkkeelle, osa hyvinkin nuorina, osa vähän vanhempina. Siitostammoiksi ja harrasteponeiksi jäävät siis ainakin Starush Scylla Rain, Seakiln Sugary Lips, Merrilies ja Väinölän Emmelie. Kaikilla on kevään aikana edessään vielä KRJ:n laatuarvostelu, johon alamme valmistautua mahdollisimman pian.

Nerian Raymond ERJ-II

Kasvattini Nerian Raymond palkittiin ERJ:n laatuarvostelussa ERJ-II palkinnolla. Onnittelut orille ja sen omistajalle!

Bambi ja Fling kantakirjaan

Joulukuun tilaisuudessa Nerian Miss Bambique ja Highland Fling kantakirjattiin molemmat III palkinnoilla. Bambille kertyi pisteitä 65 ja Flingille 62. Mahtavaa, ponit!

Tähdelle ERJ-palkinto

ERJ-laatuarvostelun joulukuun tilaisuudessa joulupäivänä Scarlett's Star saavutti erinomaisen palkinnon eli ERJ-II:n 95 pisteellä. Tähti on yksi parhaista esteponeistani kautta aikojen. Onnea Tähti!

Huikeaa menestystä

Lokakuun KRJ-laatuarvostelun tilaisuudessa palkittiin kaksi Nerianin kasvattia hienoilla palkinnoilla ja pisteillä: Nerian Sweetheart KRJ-II palkinnolla ja Nerian Casablanca (kuvassa) KRJ-I palkinnolla! Onnittelut kasvateille ja niiden omistajille!Nerian on virtuaalitalli | Webdesign © delorya.netOtsikon kuva © johnspooner (CC BY 2.0)