Uutisvirta

Tähän saa halutessaan kivan tekstin tai sen voi ottaa pois

Uutiset 2014

Uutiset 2013

Inkeri KRJ-I ja Sugar KRJ-II

Maaliskuun KRJ:n laatuarvostelussa kaksi nerianilaista palkittiin hienoilla palkinnoilla. Nerian Gold sai ansaitun I palkinnon. Gold eli Inkeri on kasvattini jo toisessa polvessa, ja sillä on hieno KRJ-palkittu suku. Tuontitamma Seakiln Sugary Lips (kuvassa) sai mukavan II palkinnon (vain kahden pisteen päässä ensimmäisestä!)

Prima kantakirjaan

Helmikuun tilaisuudessa Poniniemen Prima Averil kantakirjattiin III palkinnolla. Pisteitä Primalle kertyi 66. Samassa tilaisuudessa palkittiin kaksi kasvattiani, Poniniemessä asuva suurenmoinen Nerian Hazelbeth (kuvassa) sekä Mariellan omistama "pikkumusta" Nerian Blackbird. Onnittelut myös kasvateille ja niiden omistajille!

Dillelle KRJ-palkinto

Nerian Dun Dillon -ruuna oli ainoa nerianilainen KRJ:n helmikuun laatuarvostelutilaisuudessa 15.02.2014. Dille sai mukavan II palkinnon (95,5 pisteellä). Seuraavaan tilaisuuteen meiltä on ilmoitettu tammat Inkeri ja Sugar.

Useita tammoja kisaeläkkeelle

Kourallinen tammoja kilpailee vielä helmikuun alussa viimeiset kilpailunsa ja jää sitten ansaitulle kisaeläkkeelle, osa hyvinkin nuorina, osa vähän vanhempina. Siitostammoiksi ja harrasteponeiksi jäävät siis ainakin Starush Scylla Rain, Seakiln Sugary Lips, Merrilies ja Väinölän Emmelie. Kaikilla on kevään aikana edessään vielä KRJ:n laatuarvostelu, johon alamme valmistautua mahdollisimman pian.

Nerian Raymond ERJ-II 25.01.2014

Kasvattini Nerian Raymond palkittiin ERJ:n laatuarvostelussa ERJ-II palkinnolla. Onnittelut orille ja sen omistajalle!

Bambi ja Fling kantakirjaan

Joulukuun tilaisuudessa Nerian Miss Bambique ja Highland Fling kantakirjattiin molemmat III palkinnoilla. Bambille kertyi pisteitä 65 ja Flingille 62. Mahtavaa, ponit!

Tähdelle ERJ-palkinto 25.12.2013

ERJ-laatuarvostelun joulukuun tilaisuudessa joulupäivänä Scarlett's Star saavutti erinomaisen palkinnon eli ERJ-II:n 95 pisteellä. Tähti on yksi parhaista esteponeistani kautta aikojen. Onnea Tähti!

Huikeaa menestystä 15.10.2013

Lokakuun KRJ-laatuarvostelun tilaisuudessa palkittiin kaksi Nerianin kasvattia hienoilla palkinnoilla ja pisteillä: Nerian Sweetheart KRJ-II palkinnolla ja Nerian Casablanca (kuvassa) KRJ-I palkinnolla! Onnittelut kasvateille ja niiden omistajille!

Nerian on virtuaalitalli | Webdesign © delorya.netOtsikon kuva © johnspooner (CC BY 2.0)